Opleiding tot Quantum HAAS Omega Krachtcoach

5 Modules: “De Ultieme Transformatie naar Je Ware Zelf.”

10 Jaar Ervaring

Met 10% Korting

Heb je behoefte aan een grote transformatie?

Voel je je opgebrand en angstig, gevangen in een levensstijl die niet bij je past? Je bent niet alleen. Velen worstelen met deze korte termijn uitdagingen en vrezen voor langdurige problemen zoals lichamelijke klachten en depressie. Als je verlangt naar vrijheid, een alternatieve levensstijl en echt contact, is het tijd voor een verandering. Je hoeft het niet alleen te doen. Ben je er klaar voor?

Maak kennis met Jacqueline van Veggel

Jouw gids in de wereld van Quantum Zelfontdekking. Jacqueline is de visionair achter baanbrekende systemen zoals HAAS – Het Anti Afwijs Systeem™, WIJS – Weer In Jezelf Systeem, en PILS – Positiviteit Inspiratie Liefde Systeem. Ze neemt je mee op een inspirerende reis door haar boek “Ontmoet je Quantum Zelf,” waarin ze haar eigen transformatie naar een leven vol vrijheid, vrij van angst en onzekerheid, deelt.

Dit is jouw kans om te leren van iemand die de diepten van persoonlijke worstelingen heeft verkend en daarbovenop is gekomen. Laat Jacqueline je gids zijn op jouw eigen reis naar het Quantum Zelf. Ben je klaar om de sprong te wagen?

Ontdek de Vijf Transformatieve Modules in De Jaaropleiding tot Quantum HAAS Omega Krachtcoach

Beleef een unieke, krachtige en geheel nieuwe jaaropleiding bij de Happiness2you Academy. Met 10 jaar ervaring bied ik vijf opeenvolgende modules die je kunnen transformeren in de coach die de wereld nu meer dan ooit nodig heeft. Ben je klaar voor een nieuw doel in jouw toekomst?

Wat zit er in de Modules?

Module 1 – Energetisch Bewust ZIJN

Dit is niet zomaar een module over energie. Onder leiding van Jacqueline van Veggel, leer je ‘nieuwe’ krachtige energetische bewustzijnsmethodes, waarbij je je lichaam en geest voorbereid op de hogere energiefrequenties die zich snel over de wereld verspreiden. Deze veranderingen zijn uitdagend maar ook noodzakelijk. Ze vragen om een nieuw bewustzijn, en jij kunt daarbij een sleutelrol spelen.

18 t/m 20 en 26 – 27 oktober 2024

Deze module is ook los te koop.

Module 2 – Omega Kracht

Stap in je eigen kracht met de Omega Kracht module. Hier krijg je de vaardigheden om efficiënt te coachen en mensen te helpen zelfs van de meest hardnekkige en chronische symptomen te genezen. Dit is je geboorterecht: gezond, gelukkig, en vrij zijn. Het is tijd om jezelf en anderen te bevrijden.

6 – 10 december 2023

Module 3 –  Trancehealing/Quantum Hypnose

Trancehealing en Quantum Hypnose stellen je in staat om diepe transformaties te ondergaan. Deze module is een krachtige manier om je eigen potentieel te ontdekken, in nauw contact met de spirituele wereld. Je verkent je onderbewustzijn, je Hogere Zelf en de bron van je blokkades en uitdagingen in een verhoogde staat van bewustzijn.

14 – 18 februari 2024

Deze module is ook los te koop.

Module 4 – Universele Intelligentie

In een wereld vol grote uitdagingen biedt de Universele Intelligentie module je de kennis en tools om intuïtief te verbinden met het universumbewustzijn. Het is een roeping voor degenen die bereid zijn verder te kijken en een diepere connectie met het universum aan te gaan.

17 – 21 april 2024

Deze module is ook los te koop.

Module 5 – HAAS Transformatie

Stap uit Het-Anti-Afwijs-Systeem©️

Met de HAAS Transformatie module, geleid door de grondlegger van Het Anti-Afwijs-Systeem zelf, zul je de ketenen van afwijzing en angst doorbreken. Dit is waar je oude overtuigingen vervangt door nieuwe ‘software’, waardoor je ziel zich kan verbinden met wie je werkelijk bent.

19 – 23 juni 2024

Elke module duurt 5 aaneengesloten dagen en is een investering in je toekomst. De kosten zijn € 599 per module als je de gehele opleiding volgt, met een speciale korting ter ere van onze 10e verjaardag. Als je de gehele opleiding volgt, ontvang je 10% korting op het totale bedrag. Stap in het avontuur en zie je leven veranderen.

Testimonials

“Jacqueline, je hebt een hart van goud!”

“Na een ernstige angstaanval kon ik direct bij Jacqueline terecht. Ze bracht van angst en overtuiging weer rust en uien werden afgepeld. Toen we een hardnekkige blokkade tegenkwamen, brak de Matrix Energetics methode het open. Ik ben nu vrij van angstaanvallen en blijf groeien. Jacqueline, je hebt een hart van goud!”

Jacqueline bood onmiddellijke hulp en een gevoel van verlichting.

“In oktober stapte ik hier binnen, geplaagd door constante lichamelijke klachten na een angstaanval. Jacqueline bood onmiddellijke hulp en een gevoel van verlichting. Het BMR-traject onthulde en behandelde diepgewortelde angsten en overtuigingen. Een laatste sessie van Matrix Energetics verwijderde zelfs een hardnekkige blokkade. Ik ben nu klachtenvrij en leer nog elke dag.”

Een Decennium aan Geïntegreerde Wijsheid

Met meer dan 10 jaar ervaring biedt de “Opleiding tot Quantum HAAS Omega Krachtcoach” bij de Happiness2you Academy een ongeëvenaarde diepgang en variëteit. Het unieke van deze opleiding is de integratie van eeuwenoude spirituele kennis met hedendaagse technieken zoals Quantum Hypnose en HAAS Transformatie. Hierdoor ben je niet alleen voorbereid op de huidige uitdagingen maar ook op de toekomstige verschuivingen in ons collectief bewustzijn. Dit is geen kortstondige trend; dit is de sleutel tot een levenslange transformatie.

Flexibel en Aanpasbaar

Of je nu wat meer beginnende zoeker bent of al een ervaren spirituele beoefenaar, de opleiding is ontworpen om iedereen te bedienen. Elk van de vijf modules biedt een zelfstandige diepgaande ervaring, waardoor je op verschillende momenten in je leven kunt instappen. De modules zijn zo ontworpen dat ze zowel toegankelijk als diepgaand zijn, zodat je altijd het gevoel hebt dat je jezelf aan het uitdagen en ontwikkelen bent.

Aantoonbare Transformatie

Dit is geen theorie; dit is verandering in actie. De opleiding is doordrenkt met praktische oefeningen, begeleide meditaties en interactieve sessies die je direct toe kan passen in je dagelijks leven. Al binnen de eerste module zul je meetbare veranderingen in je emotionele, mentale en spirituele welzijn ervaren. Omdat we geloven dat ware transformatie kwantificeerbaar is, zul je technieken leren die niet alleen je eigen leven maar ook dat van je toekomstige cliënten kunnen veranderen.

Stap Nu In en Ontketen Je HAAS Omega Kracht!

Heb je de behoefte om te veranderen en te groeien? Dan is onze Jaaropleiding tot Quantum HAAS Omega Krachtcoach de plek voor jou.

Ter ere van het 10-jarig bestaan 10% Korting!

Voor een totaalbedrag van € 2995 krijg je toegang tot alle 5 modules. Liever wat flexibiliteit? Modules 1, 3 en 4 zijn ook los te volgen voor € 749 per stuk. En laten we niet vergeten: ter ere van ons 10-jarig jubileum bieden we 10% korting op het totale bedrag als je kiest voor de complete opleiding. Dat betekent dat je slechts € 2695,50 betaalt!

Waar Wacht Je Nog Op?

Dit is je kans om te investeren in jezelf en een positieve invloed te hebben op de wereld om je heen. Schrijf je nu in en word de beste versie van jezelf!
Is dit wat je in gedachten had?

Veel gestelde vragen

Hier zijn de antwoorden op uw vragen…

Wat houdt de opleiding tot Quantum HAAS Omega Krachtcoach precies in?

De opleiding bestaat uit 5 intensieve modules die elk 5 dagen duren. Deze modules gaan diep in op verschillende aspecten van energetisch bewustzijn, persoonlijke kracht, trancehealing en quantum hypnose, universele intelligentie, en HAAS transformatie. Na het voltooien van deze opleiding ben je uitgerust met de tools en inzichten die je nodig hebt om effectief te coachen en te transformeren, zowel jezelf als anderen.

Kan ik ook slechts één of enkele modules volgen?

Ja, de modules 1, 3 en 4 kunnen ook los worden gevolgd. Als je besluit om slechts één of enkele van deze modules te volgen, kost elke module €749.

Hoeveel kost de volledige opleiding?

De totale kosten van de 5 modules bedragen €2995. Echter, ter ere van ons 10-jarig bestaan bieden we een korting van 10% aan degenen die besluiten om de volledige opleiding te volgen. Dat brengt de kosten op €2695,50.

Wat is de duur van elke module en wanneer beginnen ze?

Elke module duurt 5 aaneengesloten dagen. De startdatum van de eerste module is 18 – 22 oktober 2023. De specifieke data voor de volgende modules worden tijdens de opleiding gecommuniceerd.

Stap Nu In en Ontketen Je HAAS Omega Kracht!

Schrijf je nu in en wordt de beste versie van jezelf!