Ergens in mijn leven ben ik de verbinding met mezelf kwijtgeraakt. En wist ik niet wie ik daadwerkelijk vanuit essentie was. Ik voelde me slachtoffer van mijn verleden.

Afwijzing was de rode draad in mijn leven. Iets in mij werd geraakt dat zich afgewezen voelde. Een gevoel, een emotie, een overtuiging… dat mij angstig en onzeker maakte.

Ik wist als klein meisje nog niet dat iedereen de creator van zijn of haar leven is. Dat je elk moment van de dag oneindige keuzes of mogelijkheden hebt. Dat je via het oneindige speelveld, het Quantumveld, alles kunt bereiken wat je graag wenst. Dat je het leven kunt leven waar je naar verlangt.

Ik heb in mijn leven drie systemen gecreëerd:

HAASHet Anti Afwijs Systeem

WIJS   – Weer In Jezelf Systeem

PILS   – Positiviteit Inspiratie Liefde Systeem

Deze systemen heb ik beschreven in het boek:

Ontmoet je QUANTUM ZELF

In dit boek neem ik je mee op mijn Quantumreis. Vanuit mijn ‘Later als ik groot ben’ als kind naar mijn ‘Later als ik groot ben’ als volwassene: mijn Quantum Zelf.

Mijn Quantumreis, mijn persoonlijke leven en de stappen die ik gezet heb om mijn leven nu zo in te kunnen delen, dat ik me vrij voel: vrij van angst, onzekerheid en van valse overtuigingen.

Dat is een inspiratie voor velen onder ons, omdat het herkenbaar is.

Enkele situaties raakten me nog in mijn werkelijke ZIJN. Daarbij liet ik dan ook mijn emoties de vrije loop. En dan is daar mijn Quantum Zelf die mij eraan herinnert wie ik werkelijk ben in essentie: Positiviteit, Inspiratie en Liefde.

Door de vele situaties uit mijn leven te schetsen, volgens deze drie systemen, heb ik tijdens het schrijven van dit boek nog een aantal blokkades bij mijzelf weg kunnen halen.

Ik leef nu niet meer in dat verleden, maar kijk en reis naar de toekomst. In het Quantumveld waar ik me gelukkig, gezond, vitaal en succesvol voel.

Ik laat jullie zien in het boek hoe ik alle uitdagingen die op mijn pad kwamen, heb overwonnen om weer de verbinding met mijzelf te kunnen maken. Vanuit HAAS, WIJS naar Quantum PILS.

Ik reik jullie handvatten aan om ook de verbinding weer met jezelf te kunnen maken, die jij bent kwijtgeraakt door diverse situaties in jouw leven die je bewust en onbewust bij jezelf hebt gecreëerd.

Dit boek is te bestellen op: www.happiness2you.nl/product/quantumboek/

Door het schrijven van dit boek heb ik nu deze Quantum Transformatiemethode geschreven:

Van HAAS naar Quantum PILS

Stap in 13 weken uit Het-Anti-Afwijs-Systeem

Dit zijn de eerste stappen om uit je comfortzone te komen. Om uit je HAAS-gedrag te stappen, uit je slachtoffergedrag, vanuit leven in angst naar de versie die je werkelijk bent. Om te kiezen voor jezelf, te kiezen voor jouw creatiekracht om jouw doelen en wensen te creëren om dat leven te leven waar je zo naar verlangt.

Met gratie, genot en gemak. Want ook jij bent het waard om niet als slachtoffer of als (angst)HAAS door het leven te gaan, maar als de beste versie van jezelf: jouw Quantum Zelf.

De succesvolste, grootste, gezondste, vitaalste, krachtigste, liefdevolste, meest inspirerende, positiefste, trotse, beste versie van jezelf.

Enkele reacties van deelnemers als “HAAS-jes” in het Quantumspeelveld:

Ik ben afgelopen donderdag gestart en voel me zo ontspannen, weet niet wat me overkomt en ben benieuwd wat er nog meer gaat komen deze 13 weken.

Ik ben nu 2 weken bezig.
Voel heel veel verschil. Slaap erg goed en lig heel stil, voorheen woelde ik heel erg.
Merk ook dat de beperkende gedachte steeds meer op de achtergrond raken en vervagen.
Ook krijg ik weer gevoel terug dat lang is weggeweest.
Heb het ook weer warmer dan voorheen.
Ben wel moe, maar vind ik niet gek nu mijn gedachten aan het veranderen zijn naar meer positiviteit.
Voel me anders dan voor de start. Stuk beter en anders. Voel ook dat ik de hele dag een glimlach heb.

Ik ga nu mijn 3e week in en heb meer “energy”!! Maar kan ook beter bij mezelf blijven, en daardoor ook de processen van het loslaten kunnen gadeslaan…. Ik merk dat ik op sommige dingen anders reageer, eigenlijk staat mijn wereld op zijn kop, maar heb ik de rust daar goed mee om te gaan!

Heb je ook interesse om te starten met deze unieke transformatiemethode? Om in 13 weken uit Het-Anti-Afwijs-Systeem te stappen? Met 13 weken online persoonlijke coaching, opdrachten uit werkboek, oefeningen, Quantum connectie zelfhypnosesessies etc.

Dan heb ik nu een mooie introductie-aanbieding voor je! Stuur een mail naar: info@happiness2youacademy.nl of WhatsApp naar 06 27090905

Jacqueline van Veggel

Quantumcoach | Innerlijke Krachtcoach

Met ingang van 1 december zal de website www.happiness2youacademy.nl in de lucht zijn.