Laat je recensie achter

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Kim Kim uit Waalwijk heeft geschreven op 19 april 2018 om 00:14
Vanavond heeft mijn zoon van 18 een Matrix Energetics behandeling gehad van Jacqueline en Theo. Mijn zoon heeft het als erg goed ervaren! Wat zijn jullie lieve mensen! Nemen de tijd voor je. Heel goed gesprek gehad en goede inzichten meegekregen. Mijn zoon heeft aan deze avond meer gehad dan die 2 jaar aan andere hulp/ziekenhuis/psycholoog. Hij gaf zelf aan zeker terug te komen. Ik heb ook gelijk een afspraak gemaakt voor mezelf! Dankjewel toppers voor het lichtpuntje!!!
Jo Geerts Jo Geerts uit Rosmalen NB heeft geschreven op 18 april 2018 om 18:07
Ben drie keer bij Jacqueline geweest, een heel goede ervaring. Iemand die naar je luistert en helpt. Zelfs zondag een antwoord op mijn vraag. Ik had en heb grote problemen met maag en darmen daar heeft ze mij erg goed in geholpen. Ook een stukje nazorg. Een compliment.
Antonet Antonet uit Berlicum heeft geschreven op 17 januari 2018 om 17:53
Vorige week heb ik een healing op afstand gehad. De eerste 10 minuten was ik heel onrustig maar daarna was ik heel rustig omdat ik in een houding ging liggen die voor mij prettiger was. Nadat Jacqueline klaar was heb ik het de hele middag heel koud gehad, dus dat was een teken dat de healing zijn 'werk' deed. Een hele fijne ervaring, nogmaals dank je wel. Veel liefs, Antonet
Anita Mauriks Anita Mauriks heeft geschreven op 10 januari 2018 om 09:08
Gisteren heb ik mijn tweede Access Bars gehad. Deze voelde nog intenser dan de eerste. Super goed begeleidt door Jacqueline. Ze neemt echt de tijd voor je wat ik als heel prettig ervaar. Bedankt, Jacqueline.
Ria Verhoeks Ria Verhoeks uit Leerdam heeft geschreven op 2 januari 2018 om 21:30
Wat een prachtige site. Echt mooi geworden. Complimenten aan je zoon. Ria Verhoeks

Nieuwsgierig geworden?

Direct een afspraak maken?