Even voorstellen

Jacqueline van Veggel

Mijn naam is

Jacqueline van Veggel

Binnen Happiness2you coach ik mensen, als Innerlijke Krachtcoach, om hun innerlijke kracht te vergroten en emoties en oude patronen uit het verleden, die hen dagelijks belemmeren, te transformeren.

Rust en ruimte

Loslaten en opbouwen

Balans

Mijn verhaal…

Al vanaf mijn kindertijd kampte ik met een hoge bloeddruk en overgewicht. Doordat ik erg veel aan sport deed, kon ik op gewicht blijven. Maar bleef wel altijd een emotionele eter.

In 1995 was mijn bloeddruk zo extreem hoog, dat ik bijna in het ziekenhuis op de intensive care lag. Na twee weken mocht ik naar huis, met de nodige medicatie, omdat ze geen oorzaak hebben kunnen vinden.

In 2010 kwam ik in contact met Dr. Roy Martina, die mijn ogen deed openen. Natuurlijk moet er ergens een oorzaak liggen dat mijn bloeddruk zo extreem hoog is. Met medicatie neem je deze oorzaak niet weg. In die tijd was ik ook zoveel aangekomen, dat ik al bijna 94 kg woog en daar ook erg veel last van had. Ik had geen conditie meer, geen spierkracht in benen en armen en last van maagzuur.

In januari 2011 kreeg ik in mijn mailbox een nieuwsbrief van RME, met het bericht dat er een nieuw afslankprogramma was ontwikkeld (de voorloper op Get Thin & Stay Thin – De virtuele maagband) op geestkracht. Elke avond een audiosessie opzetten, vier weken, en dan een nieuwe audiosessie voor vier weken. En zo in totaal 15 sessies. In een paar maanden veranderde ik in een totaal ander mens. Ik ging weer bewegen, ging gezonder eten en mijn zelfbeeld veranderde. Van binnen werd ik een stuk rustiger en had minder stress. In totaal ben ik toen 15 kg afgevallen.

Na die 60 weken vond ik het ook tijd worden voor een borstverkleining, dat mijn positieve zelfbeeld alleen maar nog meer versterkte.

In mei 2011 heb ik mijn certificaat Quantum Touch gehaald. Regelmatig heb ik al vele mensen van hun pijnen en scheefstand af geholpen.

Daarna ben ik zelf Formula for Life, een jaarprogramma van RME, gaan gebruiken. Ik ben een pad gaan volgen naar meer “Gezondheid, Emotioneel Welzijn, Vrijheid en Succes”. Het verwijderde oude en onjuiste programmeringen, onopgeloste conflicten en trauma’s uit je mind. Ook ontstond er evenwicht in de energiesystemen van mijn lichaam.

Na dit programma was ik in staat om aan iedere uitdaging in mijn leven te werken, zoals nog meer gewicht verliezen, stress verminderen en genieten.

In de zomer van 2012 ben ik mijn medicatie gaan afbouwen. Blijkbaar had ik in die 17 jaar dat ik deze medicatie slikte, zoveel bijwerkingen opgebouwd, dat deze mijn leven zijn gaan beheersen. Aankomen in gewicht, geen spierkracht in armen en benen, onzekerheid, geen conditie.

In mei 2013 ben ik gestart met de opleiding als Omega Healthcoach. Bij velen heb ik al blokkades en sabotages weg kunnen halen, die voor hen een belemmering waren in het dagelijks functioneren. In november 2013 heb ik deze opleiding afgerond.

Via het Word Slank en Blijf Slankprogramma, de virtuele maagband, ben ik mijn laatste 11 kilo aan overtollige kilo’s nog kwijtgeraakt. Iedere nacht zet ik nog trouw het slaapprogramma op voor ik ga slapen. Medicijnen slik ik niet meer. Mijn bloeddruk is nu zelfs wat aan de lage kant. Ik leer elke dag weer bij en ik weet dat ik er nog niet ben.

In 2015 kwam een opleiding Matrix Energetics en Reconnective Healing op mijn pad. Naast De Virtuele Maagband ben ik in februari 2016 deze energetische healingen gaan toepassen in mijn praktijk met verbluffende resultaten bij clienten.

Vanaf april 2017 heeft ook de Access Bars zijn intrede gedaan.

Mijn transformatie in 5 jaar

In april 2018 ben ik afgestudeerd Body Mind Releasetherapeut.

En vanaf begin oktober 2018 kan ik zeggen dan het plaatje compleet is bij Happiness2you om u weer een vitaal, gezond, vitaal en vrij mens te laten worden en in uw kracht te zetten.

`De drie pijlers van Happiness2you` zijn geboren:

En zorgen bij de client voor meer rust in het hoofd, loslaten van verkrampende gevoelens, overtuigingen en angsten en voor meer levenskracht en levensenergie.

In november 2019 zal Happiness2you gaan starten met EMDR behandelingen.

“Ik ben een gelukkig, gezond, vitaal en vrij mens”

“Elke dag is
mijn beste dag”

“Ik heb weer Happiness in mijn leven”

Nieuwsgierig geworden?

Direct een afspraak maken?