Laat je recensie achter

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
mien damen mien damen uit rosmalen schreef op 2 juni 2024 om 23:22
Hallo Jacqueline, ik ben je zo dankbaar dat ik je op mijn pad ben tegen gekomen. Ik ben dankbaar voor de behandelingen. Het doet me goed en wat je me hebt verteld over ons overleden zoontje. Ik was zo verbaasd. Je bent geweldig. Ik kijk er steeds naar uit voor weer een behandeling. Bedankt voor al het goede dat je me meegeeft. Liefs van je grote Fan xxxx
Miranda Miranda uit Rosmalen schreef op 1 maart 2020 om 10:17
Hoi Jacqueline, Ben zo blij dat ik jouw naam van iemand door heb gekregen en een afspraak heb gemaakt voor ons zoontje. Je hebt hem meer rust gegeven nu hij weet dat hij "een zusje" heeft. Hij is nu zo lief, rustig en doet meer dingen zelf. Binnenkort komen wij ook bij je. Je bent een topper. Ga zo door. Liefs Miranda
Chrisjan Chrisjan uit Tilburg schreef op 29 december 2019 om 11:35
Jacqueline, wat ben ik blij jou te mogen leren kennen. Op advies van een goede vriend van mij heb ik bij jou een afspraak gemaakt en sindsdien is er veel positief veranderd. Ik kwam naar jou met mijn hoofd vol, moe, lusteloos en leefde steeds meer in mijn eigen wereldje. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jou en na een Acces Barsbehandeling is er zoveel veranderd, onvoorstelbaar. Ben zelfs gestopt met medicijnen....... En het fijne is dat je zelf ook enthousiast bent en meeleeft met het behaalde resultaat. Jacqueline, nogmaals hartelijk dank. Geweldig.
Linda Vos Linda Vos schreef op 30 november 2019 om 13:44
Virtuele maagband. Ik voelde me al een hele tijd niet prettig meer. Had al heel veel diëten gehad. Niks hielp, was ten einde raad en de kilo’s kwamen er alleen maar bij omdat ik een enorme emotie/stresseter ben. Toen zag ik de virtuele maagband. Ik dacht dit is wat ik nog kan gaan proberen. Na wat mailcontact gehad te hebben toch de eerste afspraak gemaakt en met positieve zin eraan begonnen. Ik heb me er voor opengesteld en me goed aan de regels gehouden die Jacqueline meegeeft, want niks gaat vanzelf en je moet het toch echt zelf doen!! Ik ben nu vanaf 27 sept 2019 begonnen en ben nu 12 kg kwijt. Super blij mee. Ik ga mezelf weer beter in mijn lichaam voelen en ik begin weer te stralen en te genieten. Jacqueline is een hele fijne vrouw. Ze helpt mij met al mijn vragen en zoekt de blokkades in mijn lichaam op om deze op te kunnen lossen waar mogelijk is, waardoor ik van mij emotie/stresseten af kom. Ze geeft mij vooral veel positieve energie en heel veel kracht om dit proces door te zetten. Jacqueline blijft mij helpen totdat ik alle kracht heb om dit zelf te kunnen doen. En zolang dat dat nog niet volledig is, blijft Jacqueline mij helpen en steunen en dat is gewoon heel fijn 🙂 ! Dank je wel, Jacqueline en tot snel!!
Arianne Arianne uit Arnhem schreef op 18 november 2019 om 19:57
Vier keer bij Jacqueline een Acces Barsbehandeling gehad. Dat heeft mij goed geholpen om los te laten en meer rust in mijn hoofd te krijgen. Ik leef nu meer in het hier en nu. Het is zeker de moeite waard! Ik vond Jacqueline ook een prettig persoon waarbij je je meteen thuis voelt.
Britt Britt uit Veghel schreef op 13 november 2019 om 13:10
Via een vriend bij Jacqueline terecht gekomen. Een hele fijne vrouw, die mij de opties heeft gegeven welk traject bij mij zou kunnen passen. Zonder druk mocht ik er over na denken, maar ik zei meteen dit ga ik doen. Ik heb de Body Mind Release gedaan. En ik voel me als nieuw. Dingen die ik eerst niet durfde ga ik nu met volle moed aan. Dank je wel, Jacqueline. En tot tot..
Jeroen Jeroen uit Oss schreef op 31 oktober 2019 om 16:18
Wij zijn via Facebook bij Jacqueline terecht gekomen voor een Access Bars voor onze beide dochters van 4 & 6. Ze waren beiden direct op hun gemak bij Jacqueline en lagen heerlijk relaxt op de behandeltafel. Het verschil was na de 1e behandeling al direct merkbaar. Na een maand of 4 met onze jongste dochter nogmaals een Access Bars gedaan bij Jacqueline. Ook nu merkte we direct dat ze rustiger was en van een hele hoop frustraties af was. Hierna brak bij haar helaas een periode van extreme verlatingsangst aan. Zo erg dat ze 's avonds niet ging slapen als wij niet bij haar zaten totdat ze sliep. We hebben hierop weer contact opgenomen met Jacqueline en we konden snel bij haar terecht. Ze had snel door waar het probleem zat, onze dochter uitgelegd wat er aan de hand was en ons een versje meegegeven dat we 's avonds voor het slapen aan onze dochter moesten vertellen. Die avond gelijk mee begonnen en ze ging probleemloos alleen slapen en dat doet ze nu, bijna 2 maanden verder, nog steeds. Dank je wel, Jacqueline!
Rieky Rieky uit Heeswijk-Dinther schreef op 31 oktober 2019 om 13:36
Twee maanden geleden voor het eerst bij Jacqueline geweest voor een virtuele maagband. Wat een fantastisch mens ben je, Jacqueline. Ik had nooit durven dromen dat we dit al in 2 maanden zouden bereiken. Mijn gewicht was niet zo zeer het grootste probleem, ik zat al een hele tijd niet lekker in mijn vel. Meteen na de eerste afspraak begonnen met het audio programma. Door tijdens de slaap te luisteren veranderde al snel mijn mindset. Ik zit beter in mijn vel, heb het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Ben energieker dan ooit! Ook mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Inmiddels ben ik al bijna 8 kilo kwijt, en ga op deze manier hopelijk nog veel meer kilo's verliezen. Maar ik hou weer van mijzelf en van mijn lijf en dat is het aller belangrijkste.
Marielle Marielle uit Nistelrode schreef op 22 oktober 2019 om 19:40
Vorige week met onze zoon van 4 jaar bij Jacqueline geweest ivm zijn slaapproblemen. Na heel veel zoeken naar de juiste oplossing kwamen we hier terecht. Na de nodige verrassende informatie te hebben gekregen, was een afspraak snel gemaakt. Niet alleen voor onze zoon maar ook voor mij was het aan te raden een Barsbehandeling te ondergaan. Vandaag heeft onze zoon zijn bars gehad en mag ik volgende week mijn eerste bars ontvangen. Ik ben heel benieuwd wat het ons gaat brengen. Belangrijkste is dat ik me weer beter ga voelen, zodat hij dat ook gaat doen.
Patty Patty uit Kaatsheuvel schreef op 11 oktober 2019 om 10:05
Voor de zomervakantie voor de 1e keer naar Jacqueline geweest ... met angst en een veel te vol hoofd, voor het onbekende of het zinvol was en is! Eenmaal bij Jacqueline straalde ze al de rust naar mij uit en de warmte. Het welkom voelen en gehoord worden was al een begin. Eenmaal de 1e Acces Bars gehad was mijn vakantie rustgevend en keer op keer dat ik bij Jacqueline ben geweest is mijn hoofd leger geworden. Ze heeft me op zo'n goed voetpad gezet dat de wandeling vooruit alleen maar mooier is met een stralend uitzicht! Dank Jacqueline.
Peggy Peggy uit Grave schreef op 19 september 2019 om 14:38
Omdat ik aan het zoeken was naar hulp voor mijn zoontje van toen 4 jaar oud, kwam ik terecht bij Jacqueline. Mijn zoontje had een bars gehad en heeft rustig om de bank gelegen om zich te laten helpen, dat terwijl hij vol onrust zit en altijd wiebelt. Na een fijn vertrouwd gesprek bleek eigenlijk wel dat ik het harder nodig had dan mijn zoon. Door mezelf te helpen, help ik ook mijn kind. Dus besloot ik op advies van Jacqueline vier acces bars te ontvangen. Ik had na mijn eerste bars veel hoofdpijn, en merkte naar mijn idee eigenlijk niks. Enkele weken later mijn tweede bars ontvangen. En uit een gesprek bleek er eigenlijk al best veel veranderd te zijn, ik had het alleen niet zo opgemerkt. Kleine dingen maar toch ook grote dingen die ik gewoon niet had gekoppeld aan de bars en verandering. Zo had ik voor mijzelf ineens heel duidelijk in mijn hoofd wat ik wel en niet wilde in mijn werk. Nu heb ik deze week mijn derde bars gehad en kan ik zeggen dat ik met mijn eigen eisen in een baan, een nieuwe baan gevonden heb die aansluit bij wat IK wil. Ik ben voor mezelf aan het opkomen en dat heb ik nooit gekunnen. De kleine details die Jacqueline noemt tijdens de bars zijn zo speciaal, om over na te denken, en soms zo lachwekkend. Op naar de vierde bars en dan komen we voor onze zoon weer terug.
Mariska Mariska uit Heeze schreef op 10 september 2019 om 18:54
Wij zijn met onze 3 jaar oude zoon bij Jacqueline geweest. Onze zoon heeft een ontwikkelingsachterstand en praat daardoor nog steeds niet. Hij heeft ontzettend veel onrust in zijn lijfje en kon niet rustig spelen. Na de eerste behandeling was het even wat erger maar dat werd ook gezegd en na 1,5 week begon ons mannetje echt woordjes te produceren. Nu probeert hij echt alles na te zeggen en hij kan steeds beter met zijn speelgoed spelen. Zo bijzonder wat deze behandeling voor ons betekent heeft. Dit heeft heel de medische wereld en speciale school niet voor elkaar kregen.
Melissa Melissa schreef op 8 juni 2019 om 08:26
Alsof je na jaren zoeken eindelijk thuis komt... Vandaag mijn eerste afspraak gehad. Waar jarenlange therapieën mij nergens brachten, durf ik na 1 afspraak met Jacqueline eindelijk weer met vertrouwen een behandeling aan te gaan. Wat een lieve vrouw. Ik kijk uit naar de volgende afspraak!
Femke Femke uit Lithoijen schreef op 5 mei 2019 om 23:24
Bijna 4 maanden geleden ben ik naar Jacqueline toegegaan voor de BMR. Dit traject heeft me geholpen met het loslaten van negatieve gedachtes en angsten. Ik kwam ineens weer in contact met weggestopte emoties zoals rust en acceptatie. Met de Access Bars als afsluiter heeft dit er voor gezorgd weer ruimte in mijn hoofd te hebben om meer en nieuwe dingen aan te pakken. Jacqueline heeft me tools meegegeven die ik, net als de BMR, altijd kan blijven toepassen. Al met al een zeer positieve ervaring.
Kim Kim schreef op 24 januari 2019 om 21:11
In oktober kwam ik hier doordat ik een zware angstaanval had gehad waarbij ik mijn lichamelijke klachten constant bleef houden. Ik kon gelijk bij haar terecht. Ze heeft mij die dag letterlijk opgeveegd en heeft mijn lichaam weer ontspanning gegeven. Ik heb toen het traject BMR gevolgd waarbij ik merkte dat ik veel angsten en overtuigingen had die langzaam werden opgelost door dit traject. Ook gestart met celzouten die ze mij adviseerde. Ik voelde mij per week beter. We merkte dat er toch een blokkade vast bleef zitten en we hebben toen als laatste de matrix energetics gedaan. Een hele bijzondere ervaring! Heb veel dingen geleerd en ben van mijn angstaanvallen af. Ik ben er nog niet maar door dit traject in te gaan ben ik in paar maanden heel snel gegroeid en blijf groeien. Jacqueline heel erg bedankt voor deze bijzondere tijd. Je hebt een hart van goud! Dankjewel!
Esther Esther uit Lith schreef op 8 januari 2019 om 23:57
Bij Jacqueline Body Mind Release gedaan. Hier veel van geleerd en het heeft mij geholpen beter in mijn vel te zitten. Jacqueline bedankt. Erg tevreden over je en over je werk waarmee je mensen mee helpt! Groetjes, Esther
Arna Arna uit Rosmalen schreef op 15 juli 2018 om 19:05
Bij Jacqueline Body Mind Release gedaan. Hiermee geleerd om negatieve ballast los te laten. Heeft me veel opgeleverd. Jacqueline, bedankt. Je bent een toppertje!
Eefje en Kizzie Eefje en Kizzie uit Eindhoven schreef op 11 juli 2018 om 20:39
Wij zijn via een advertentie op facebook bij Jacqueline terecht gekomen. De advertentie trok mij aan en ik maakte meteen een afspraak. Kizzie (4,5 jaar) had heel erg veel last en ongemakken van enge dromen. We konden binnen 2dgn terecht. Niet wetende wat ons te wachten stond gingen we samen het avontuur aan. Eenmaal bij Jacqueline had ze al snel het vertrouwen van ons meisje gewonnen. Ze was heel relaxed. Er kwamen allerlei verrassingen naar boven en met de fantastische tips en trics van Jacqueline slaapt Kizzie al weken heerlijk. Ze kreeg een mooi toverstokje en een labradorietsteen en dit helpt haar, en mij, om van een goede nachtrust te genieten. Vanmorgen voor een 2e behandeling geweest en weer was het ijs snel gebroken. Wat een vakmens, waarbij iedereen zichzelf mag zijn. Aanrader!!
Angelique Angelique uit Den Bosch schreef op 2 juni 2018 om 19:07
Lieve Jacqueline, Bij jou heb ik mijn tweede Bars Class mogen volgen en dat bleek een super keuze. Gastvrij, me thuis mogen voelen, vertrouwen en rustig leren in technieken en voelen. Hele fijne tips gekregen, ik kwam helemaal blij thuis! Dank je wel!
Annet Annet schreef op 26 mei 2018 om 15:58
Lieve Jacqueline, Toen je oproep voor mensen voor een Body Mind Release traject voor je opleiding voorbij kwam, dacht ik, ik doe het gewoon. Ik stuur je een mail. Misschien heb ik wel geluk. Ik ken je al wat langer en had al eerder goede ervaringen met je. Ondanks dat ik zelf al aardig in mijn kracht stond en volop bezig ben met mijn persoonlijke ontwikkeling, liep ik toch weer tegen bepaalde dingen aan. En ja hoor, ik had geluk. Ik was een van de gelukkigen die je uitkoos. Je bericht maakte m'n dag goed. Nu, een paar weken verder, heb ik het traject bij je doorlopen en ben gigantisch onder de indruk van wat het me heeft gebracht. Ik kan bijna niet bevatten, wat ik in korte tijd voor groei heb doorgemaakt. Heel veel oude ballast heb ik losgelaten en hierdoor sta ik nog sterker in mijn schoenen. Voel me enorm gegroeid in mijn onafhankelijkheid. Het voelt fantastisch. Dank je wel, voor je liefdevolle en oprechte begeleiding en dat ik mocht kennismaken met deze prachtige methode. Mooi om dit als collega van je te mogen ontvangen en dit met jou te delen, werken vanuit de kracht van eenvoud. Mensen in hun kracht zetten, met uiterst simpele en effectieve tools. Gericht op ECHT resultaat. Nogmaals super bedankt voor alles ..... en ik kom zeker nog terug voor de jassentechniek. Als laatste nog diep respect voor je kennis, knowhow en pure manier van werken. Ik ben dankbaar dat ik jou heb ontmoet. Je bent een kanjer.

Nieuwsgierig geworden?

Direct een afspraak maken?