ontmoet je quantum zelf

Opdrachten

Om je toegang te geven tot de pagina waar je opdrachten kan maken, vraag ik je vriendelijk je naam en e-mailadres in te vullen. Je krijgt hierna een e-mail met de juiste link naar de opdrachten toe.

  Testimonials

  Wat zeggen mijn cliënten

  Annet

  “Ondanks dat ik zelf al aardig in mijn kracht stond en volop bezig ben met mijn persoonlijke ontwikkeling, liep ik toch weer tegen bepaalde dingen aan. Nu, een paar weken verder, heb ik het traject bij je doorlopen en ben gigantisch onder de indruk van wat het me heeft gebracht. Ik kan bijna niet bevatten, wat ik in korte tijd voor groei heb doorgemaakt. Heel veel oude ballast heb ik losgelaten en hierdoor sta ik nog sterker in mijn schoenen. Voel me enorm gegroeid in mijn onafhankelijkheid. Het voelt fantastisch. Dank je wel, voor je liefdevolle en oprechte begeleiding en dat ik mocht kennismaken met deze prachtige methode. Mooi om dit als collega van je te mogen ontvangen en dit met jou te delen, werken vanuit de kracht van eenvoud. Mensen in hun kracht zetten, met uiterst simpele en effectieve tools. Gericht op ECHT resultaat. Nogmaals super bedankt voor alles ….. Als laatste nog diep respect voor je kennis, knowhow en pure manier van werken. Ik ben dankbaar dat ik jou heb ontmoet. Je bent een kanjer!”

  Danique

  “Ik had erg veel last van paniekaanvallen en kon niet zonder mijn moeder over straat, zoals even een boodschap doen. De eerste keer vond ik het apart toen ik de opdracht mee naar huis kreeg met het tikken en om alles los te laten. Dat is voor mijn nog al iets omdat ik overal controle over wil hebben. Ik merkte in week 3 dat het eigenlijk steeds beter ging. Ik was niet meer zo moe en kreeg meer energie ook om dingen weer te gaan doen. Ben erg tevreden hoe het mij is uitgelegd en wat voor stappen ik heb gemaakt!”

  Karin

  “Wat voel ik me goed! Op allerlei vlakken heb ik ongelooflijk veel resultaat. Niet meer moe, weer meer energie, vrolijker, minder spanning, en maak me minder zorgen! Echt te gek!!”

  Kim

  “In oktober kwam ik hier doordat ik een zware angstaanval had gehad waarbij ik mijn lichamelijke klachten constant bleef houden. Ik kon gelijk bij Jacqueline terecht. Ze heeft mij die dag letterlijk opgeveegd en heeft mijn lichaam weer ontspanning gegeven. Ik heb toen het traject BMR gevolgd waarbij ik merkte dat ik veel angsten en overtuigingen had die langzaam werden opgelost door dit traject. Ook gestart met celzouten die ze mij adviseerde. Ik voelde mij per week beter. We merkte dat er toch een blokkade vast bleef zitten en we hebben toen als laatste de matrix energetics gedaan. Een hele bijzondere ervaring! Heb veel dingen geleerd en ben van mijn angstaanvallen af. Ik ben er nog niet maar door dit traject in te gaan ben ik in paar maanden heel snel gegroeid en blijf groeien. Jacqueline heel erg bedankt voor deze bijzondere tijd. Je hebt een hart van goud! Dankjewel!”

  E.M. v. L.P. arts & coach

  “Body Mind Release laat bijzonder goede resultaten zien in de behandeling van emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook!”

  Guus van Wietingen (Bedrijfsarts)

  “Mensen ervaren beduidend minder stress, meer energie en zelfbewustzijn. Gezondheidsklachten nemen sterk af en belangrijker: mensen gaan keuzes maken die beter bij ze passen. Hierdoor verandert er meer ten positieve dan alleen een verbetering van de gezondheid!”

  Nieuwsgierig geworden?

  Direct een afspraak maken?