Agenda

Aankomende Evenementen

Mei

De Kunst van Het Gezond Leven Thema-avond "Meten is Weten"

Datum/Tijd – woensdag 15 mei 2024 19:30-22:00 uur
Door – Jacqueline van Veggel/Peter Plaizier
Prijs – GRATIS
Plekken – Onbeperkt
Locatie – Happiness2you (HAAS™ Gebouw)

𝐃𝐞 𝐕𝐞𝐫𝐰𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 
💥 𝐃𝐞 𝐊𝐮𝐧𝐬𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐇𝐞𝐭 𝐆𝐞𝐳𝐨𝐧𝐝 𝐋𝐞𝐯𝐞𝐧 💥
Vol verbazing keek ik naar de resultaten van mijn haaranalyse waaruit blijkt dat ik gluten, suiker en tarwe moet gaan vermijden in mijn voeding. 
Dit verklaart veel over wat mijn lichaam me te vertellen heeft. 
Haar, en vooral de haarwortel, weerspiegelt ons metabolisme en biedt inzicht in verschillende gezondheidsaspecten, zoals mogelijke tekorten aan voedingsstoffen, disbalans in het microbioom, toxische belasting en ophoping van E-nummers.
Het is geweldig om straks de resultaten van deze haaranalyse in te voeren in de nieuwe Lifestyle App, die op 10 mei gelanceerd wordt bij Happiness2you. 
Deze app creëert een op maat gemaakt en persoonlijk plan om het pad naar  𝐃𝐞 𝐊𝐮𝐧𝐬𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐇𝐞𝐭 𝐆𝐞𝐳𝐨𝐧𝐝 𝐋𝐞𝐯𝐞𝐧  te ontdekken via een wekelijks voedingsschema. 
Samen met de 3 pijlers:
Eet, Beweeg en Relax. 
Je zult leren hoe je lichaam reageert op verschillende soorten voedsel, hoe je je energieniveau kunt verbeteren en hoe je een optimale gezondheid kunt bereiken door je voeding aan te passen. 
Het is niet ingewikkeld, want wij houden van 𝐊𝐄𝐄𝐏 𝐈𝐓 𝐒𝐈𝐌𝐏𝐋𝐄.
Op woensdag 15 mei organiseren we een GRATIS Thema-avond met als thema “𝐌𝐄𝐓𝐄𝐍 𝐈𝐒 𝐖𝐄𝐓𝐄𝐍”, waarin we de Lifestyle App en de Haaranalyse introduceren. 
𝐉𝐞 𝐨𝐧𝐭𝐯𝐚𝐧𝐠𝐭 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐝𝐢𝐞 𝐣𝐞 𝐧𝐨𝐠 𝐧𝐨𝐨𝐢𝐭 𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐡𝐞𝐛𝐭 𝐠𝐞𝐡𝐚𝐝.
Als extra bonus ontvangen de aanwezigen op deze avond een unieke (GRATIS) Stress- en Bloedvatenanalyse.
Het is een waardevol hulpmiddel om te begrijpen hoe stress je lichaam beïnvloedt en hoe je het kunt beheren om je algemene gezondheid te verbeteren.
We kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze thema-avond “METEN IS WETEN”. Het wordt een boeiende en leerzame avond vol verrassingen en inzichten. Mis deze kans niet om de geheimen van De Kunst van het Gezond Leven te ontdekken. 

 

 

Juni

De Kunst van Het Gezond Leven Thema-avond

Datum/Tijd – Nog onbekend
Door – Jacqueline van Veggel/Peter Plaizier
Prijs – 
Plekken – 
Locatie – Happiness2you (HAAS™ Gebouw)