Behandelingen

Body Mind Release

De ballast die je bij je draagt bepaalt, volgens onderzoek van celbioloog Bruce Lipton, voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Denk bij deze ballast aan verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen en angsten. Deze ballast bepaalt de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties, of iets wel of niet lukt in jouw leven en welke ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen.

Wist je dat je deze ballast eenvoudig zelfstandig en effectief kunt loslaten?

Wil jij zelf leren loslaten voor meer ontspanning, energie, geluk, levensvreugde, zelfvertrouwen, succes en positiviteit in jouw leven?

BODY MIND RELEASE is een methode waarmee jij onder begeleiding jouw ballast ZELFSTANDIG en gericht leert LOSLATEN en positieve gevoelens weer kunt TERUGHALEN.

Ik leer je de innerlijke oorzaak van je fysieke, emotionele en mentale klachten zelf aan te pakken.

BODY MIND RELEASE ondersteunt jou in het zelfstandig verminderen en oplossen van:

 • STRESS, SPANNING en ONRUST
 • Fysieke en psychische klachten
 • Negatief denken en piekeren
 • Angsten
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Paniekaanvallen
 • Traumaverwerking
 • Vermoeidheid
 • Lusteloosheid, vastzitten en tot niets komen
 • Niet kunnen genieten
 • Burn-out
 • Verslavingsgedrag
 • Gedragsproblemen
 • Somberheid
 • Afhankelijkheidsgevoelens

Het loslaten van de onderliggende oorzaak van jouw klachten en het terughalen van positieve gevoelens gaat niet in een keer. Dit is een proces van vier tot zeven weken waarbij je dagelijks 2x tot maximaal 30 minuten gericht met jezelf aan de slag gaat. Na een paar dagen zelfstandig aan de slag merk je al een duidelijke positieve verbetering van jouw klachten. Doordat je ook door deze methode de innerlijke oorzaaak van stress aanpakt, herstelt de doorbloeding van jouw organen en verbetert jouw immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam.

Testimonials

Wat zeggen mijn cliënten

Annet

“Ondanks dat ik zelf al aardig in mijn kracht stond en volop bezig ben met mijn persoonlijke ontwikkeling, liep ik toch weer tegen bepaalde dingen aan. Nu, een paar weken verder, heb ik het traject bij je doorlopen en ben gigantisch onder de indruk van wat het me heeft gebracht. Ik kan bijna niet bevatten, wat ik in korte tijd voor groei heb doorgemaakt. Heel veel oude ballast heb ik losgelaten en hierdoor sta ik nog sterker in mijn schoenen. Voel me enorm gegroeid in mijn onafhankelijkheid. Het voelt fantastisch. Dank je wel, voor je liefdevolle en oprechte begeleiding en dat ik mocht kennismaken met deze prachtige methode. Mooi om dit als collega van je te mogen ontvangen en dit met jou te delen, werken vanuit de kracht van eenvoud. Mensen in hun kracht zetten, met uiterst simpele en effectieve tools. Gericht op ECHT resultaat. Nogmaals super bedankt voor alles ….. Als laatste nog diep respect voor je kennis, knowhow en pure manier van werken. Ik ben dankbaar dat ik jou heb ontmoet. Je bent een kanjer!”

Danique

“Ik had erg veel last van paniekaanvallen en kon niet zonder mijn moeder over straat, zoals even een boodschap doen. De eerste keer vond ik het apart toen ik de opdracht mee naar huis kreeg met het tikken en om alles los te laten. Dat is voor mijn nog al iets omdat ik overal controle over wil hebben. Ik merkte in week 3 dat het eigenlijk steeds beter ging. Ik was niet meer zo moe en kreeg meer energie ook om dingen weer te gaan doen. Ben erg tevreden hoe het mij is uitgelegd en wat voor stappen ik heb gemaakt!”

Karin

“Wat voel ik me goed! Op allerlei vlakken heb ik ongelooflijk veel resultaat. Niet meer moe, weer meer energie, vrolijker, minder spanning, en maak me minder zorgen! Echt te gek!!”

Kim

“In oktober kwam ik hier doordat ik een zware angstaanval had gehad waarbij ik mijn lichamelijke klachten constant bleef houden. Ik kon gelijk bij Jacqueline terecht. Ze heeft mij die dag letterlijk opgeveegd en heeft mijn lichaam weer ontspanning gegeven. Ik heb toen het traject BMR gevolgd waarbij ik merkte dat ik veel angsten en overtuigingen had die langzaam werden opgelost door dit traject. Ook gestart met celzouten die ze mij adviseerde. Ik voelde mij per week beter. We merkte dat er toch een blokkade vast bleef zitten en we hebben toen als laatste de matrix energetics gedaan. Een hele bijzondere ervaring! Heb veel dingen geleerd en ben van mijn angstaanvallen af. Ik ben er nog niet maar door dit traject in te gaan ben ik in paar maanden heel snel gegroeid en blijf groeien. Jacqueline heel erg bedankt voor deze bijzondere tijd. Je hebt een hart van goud! Dankjewel!”

E.M. v. L.P. arts & coach

“Body Mind Release laat bijzonder goede resultaten zien in de behandeling van emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook!”

Guus van Wietingen (Bedrijfsarts)

“Mensen ervaren beduidend minder stress, meer energie en zelfbewustzijn. Gezondheidsklachten nemen sterk af en belangrijker: mensen gaan keuzes maken die beter bij ze passen. Hierdoor verandert er meer ten positieve dan alleen een verbetering van de gezondheid!”

Nieuwsgierig geworden?

Direct een afspraak maken?