Wat ik je kan aanbieden

Behandelingen

Access Bars™

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn (De Bars) die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat je belemmert om te ontvangen?
Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen. Wanneer je je Bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt. Dit is een buitenkans voor je om alles los te laten.

Body Mind Release

De ballast die je bij je draagt bepaalt, volgens onderzoek van celbioloog Bruce Lipton, voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Denk bij deze ballast aan verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen en angsten. Deze ballast bepaalt de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties, of iets wel of niet lukt in jouw leven en welke ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen.

De Virtuele Maagband

Wilt u graag afvallen, maar heeft u moeite om uw eetgewoonten aan te passen? Zonder medicatie, dieet of operatie?

Happiness2you biedt u een methode om definitief op uw ideale gewicht te komen en uw innerlijke kracht te vergroten. Door uw emoties en blokkades/sabotages, die uw belemmeren in het dagelijks leven, te transformeren.

Matrix Energetics

Met Matrix Energetics krijg je de mogelijkheid om oude patronen in het energieveld, die jou of een ander in het huidige leven in de weg zitten, te transformeren. Deze informatie kun je zien als torsievelden die de verkeerde kant op draaien of pieken van golfbewegingen. Met behulp van verschillende technieken kun je die torsievelden weer de juiste kant op laten draaien. De effecten ervan zijn, vroeg of laat, altijd te merken. Je voelt je bevrijder, gezonder en staat anders in het leven.

EMDR

Binnenkort meer informatie over EMDR.

Coachingstraject

Binnenkort meer informatie over het Coachingstraject.

Innerlijk Krachtprogramma

Voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen en wil gaan voor de beste versie van zichzelf. Emoties en blokkades, die je in het dagelijks leven belemmeren, worden getransformeerd naar wie je nu echt zelf bent.
Jij weet zelf wat het beste voor jezelf is. Je innerlijk geluk draag je al in je, het is alleen nu even niet zichtbaar voor je. Jacqueline gaat samen met je op zoek naar de antwoorden op je vragen.

Aanbiedingen

Innerlijk Krachtprogramma

4 Behandelingen voor de prijs van 3

Deze actie loopt tot eind 2020.

Nieuwsgierig geworden?

Direct een afspraak maken?