Quantum Wetenschap opent een deur die nooit meer gesloten kan worden; we zijn onsterfelijke multidimensionale wezens die onszelf beperken tot een 3-dimensionale realiteit en doen alsof we sterfelijke mensen zijn.
Quantum Wetenschap opent de deur naar de oneindige mogelijkheden van het Multiversum en het geheim om de krachtigste versie van jezelf te worden, die we de Quantum Zelf noemen. Je gaat ontdekken dat je een 5-multidimensionaal wezen bent en meer kanten hebt en krachtiger bent dan jij je kunt voorstellen.

Quantum Zelf: jij bent geboren met alle hulpmiddelen & potentieel die je nodig hebt.

Elke gezonde baby heeft een geheim dat in de meesten van ons zelden geopenbaard wordt. Het potentieel van een genie, een virtuoos, een wereldkampioen, een uitvinder die de wereld kan veranderen, zoals een Nikola Tesla, Einstein, Edison, Michelangelo, J.K. Rowling, Mozart, Walt Disney, moeder Theresa, Picasso, Nostradamus, enz.
Dit is in ieder van ons! Geen uitzondering. Dit zielsgeheim is opgesloten in ons DNA en onze hersenen. Dan gebeurt er iets dat gaat knabbelen aan ons potentieel. We gaan naar school en worden opgeleid door mensen die hun eigen potentieel niet hebben ontgrendeld en we leren dat hoe we denken, ons gedragen en handelen niet in overeenstemming is met wie we zijn en zetten onszelf in een veel te beperkte versie van onszelf gevangen. Dit vindt plaats bij 96% van ons allemaal. Onze Quantum Zelf is begraven in een klein doosje en slaapt totdat we sterven.

QCH© brengt je terug naar je potentieel. Sneller dan elke andere vorm van hypnose, omdat alle andere vormen van hypnose gecreëerd zijn door therapeuten die de Quantumwetenschap niet kenden. Die soorten hypnose zijn geboren vanuit een beperking van het menselijk kunnen. Met QCH© doorbreken we dit paradigma.

TOEGANG TOT DE GEHEIMEN VERBORGEN IN JOUW DIEPSTE ONDERBEWUSTZIJN

Onze Quantum Zelf is begraven in een doosje diep in ons onderbewustzijn en is in een diepe coma-staat. Omdat de meeste hypnotiseurs niet weten dat we veel groter zijn dan we denken krijgen we daardoor nooit toegang tot alle mogelijkheden die hypnose ons te bieden heeft. Blinden leiden de blinden en zijn zich er nooit van bewust dat wij veel groter zijn dan wij geloven! Om de slapende reus in ons wakker te schudden, moeten we veel verder gaan dan de normale praktijk van hypnose door de juiste vragen te stellen en suggesties te gebruiken.
De geheimen van de Quantum Zelf zijn begraven in de Theta Brainwave State (TBS), het diepste niveau van trance mogelijk. Dit wordt normaliter alleen bereikt door meesters die decennia lang meditatie beoefenen. TBS is de staat van Somnambulistische trance. In deze staat hebben we de kracht om onszelf onmiddellijk te genezen, toegang te krijgen tot onze krachtigste bronnen, verbinding te maken met het Quantum Multiversum en hulpbronnen te activeren die we nooit in ons leven hebben gebruikt.

Met QCH® bereiken we dit diepst mogelijke niveau van hypnose, de staat van Somnambulistische trance. De Somnambulistische toestand wordt normaal gesproken twee keer per dag ervaren: net voordat we wakker worden en net voordat we in slaap vallen.
De meeste hypnotiseurs werken niet op het Somnambulistische niveau. Dit is het meest mysterieuze niveau van hypnose en kan onverwachte resultaten opleveren, zoals het herbeleven van een vorig leven, toegang krijgen tot andere dimensies, toekomstige reizen, clairvoyance, psychische vaardigheden en nog veel meer.

DE QUANTUM ZELF ONTWAKEN

In 2011 woonden drs. Joy en Roy Martina een hypnose workshop bij van Dolores Cannon, die haar onderzoek naar de heilige graal en reïncarnatie bijna 50 jaar geleden begon. Dit veranderde hun leven en Joy en Roy begonnen onderzoek te doen naar het onbeperkte gebied van de Quantum wetenschappen en hebben ontdekt dat we in staat zijn tot zoveel meer dan we ons zelfs maar kunnen voorstellen.
Ze ontdekten dat we multidimensionale wezens zijn die minder dan 10% van ons potentieel gebruiken. Stap voor stap ontwikkelden ze een veilige en effectieve methode die de bewuste geest (mind) omzeilt en zich richt op het verkrijgen van onbeperkte informatie in de Somnambulistische staat. Dit resulteerde in de eerste Christallin Oracle-trainingen waarbij zij deelnemers leerden toegang te krijgen tot hun Quantum psychische vaardigheden en het scannen van de onbeperkte mogelijkheden van hun toekomst.
Nu is het tijd voor de volgende stap en dat is het wakker schudden van onze Quantum Zelf en het vinden van ons ware potentieel en zielsmissie.

Als je eenmaal wakker bent, kun je niet meer teruggaan naar de slaapstand!

QUANTUM JUMP NAAR JOUW BESTE TIJDLIJN

QCH® is een krachtig hulpmiddel om toegang te krijgen tot het alwetend mystieke deel van onszelf, dat ook als de hogere zelf, de overziel of de ziel wordt omschreven. Wat anders is met QCH®, is dat we ook toegang hebben tot het Multiversum en de best mogelijke toekomst kunnen vinden, waar we het gelukkigst, gezondst, meest vervuld en meest succesvol zijn en het beste leven leiden dat we kunnen hebben. Die tijdlijn is waar we onze Quantum Zelf vinden.
Als we incarneren op aarde, vergeten we onze vorige levens en de connectie met onze ziel en de bron. QCH® stelt alle mensen van elke achtergrond, cultuur, religie of geloofssysteem in staat om te communiceren met wat we het Quantum Zelf noemen, dat altijd op een andere tijdlijn in het Multiversum staat.
Dit is de tijdlijn waar we ons potentieel leven en het meest ontwaakt, het meest succesvol, het meest in verbinding zijn met ons hoogste bewustzijn en het meest verbonden zijn met de bron of Schepper.
Wanneer we verbonden zijn op dit niveau, hebben we onbeperkte kennis en een onbeperkte mogelijkheid om het fysieke lichaam te genezen en ons leven optimaal te beleven. Dat is het Quantum Zelf.

Het primaire doel van QCH® is om die verbinding met jouw Quantum Zelf permanent te openen waardoor je direct kunt communiceren met je Quantum Zelf.

JIJ BENT DE CREATOR VAN JE LEVEN EN REALITEIT

Bewuste creatie, het concept dat we de wereld om ons heen creëren door onze gedachten, complementeert de wetten van Quantumfysica en er is steeds meer wetenschappelijk bewijs die dat bevestigt.
We weten ondertussen dat alles in het bekende universum bestaat uit energie. Zelfs fysieke materie is in wezen energie vibrerend met een andere snelheid of frequentie.
Gedachte is een projectie van energie die manifesteert in fysieke vorm en heeft ofwel positieve of negatieve attributen. In essentie creëren en ervaren we wat we denken. Deze manier van denken maakt een individu verantwoordelijk voor zijn daden.
Ongeacht iemands geloofssysteem, het is een geavanceerde en progressieve benadering van het ervaren van het leven.

QUANTUM CONNECTIE HYPNOSE® SUCCES

Zodra de Quantum Zelf is gecontacteerd tijdens een QCH® sessie, vraagt de QCH® Practitioner de Quantum Zelf om de oorzaak achter elk probleem te identificeren en uit te leggen. Vervolgens vraagt de Quantum Zelf of het toegestaan en mogelijk is om de hulpbronnen in de persoon te downloaden of te activeren. Wanneer de Quantum Zelf akkoord gaat, is de download onmiddellijk, zonder ongemak.

In de meeste gevallen resulteert dit in een drastische verandering in de persoon. Het kan een totaal ontwaken zijn uit alle conditioneringen en programmeringen die in zijn hele leven heeft plaatsgevonden. Het is als een patiënt die na decennia ontwaakt uit een coma. Onze ziel is eeuwig, en we komen naar de aarde om te groeien en lessen te leren door middel van individuele ervaringen.

DOOR DE QUANTUM ZELF TE ONTWAKEN, VERSNELLEN WE HET PROCES VAN DE EVOLUTIE VAN ONZE ZIEL EN WORDT HET SUCCES ONVERMIJDELIJK.