Behandelingen

Access Bars™

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn (De Bars) die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat je belemmert om te ontvangen?

Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen. Wanneer je je Bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt. Dit is een buitenkans voor je om alles los te laten.

Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je in je leven hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Wil je ook:
* een vrijer, blijer en bewuster leven gaan leiden
* je kwaliteiten en mogelijkheden in jezelf aanboren waar je voorheen geen toegang toe had
* oude ballast loslaten zonder in verhalen te hoeven gaan
* veel gelukkiger in het leven komen staan dan je ooit voor mogelijk hield
* rustiger en helderder in je hoofd worden en dat je beter kunt leren en focussen
* beter bij jezelf kunnen blijven waardoor het contact met andere mensen soepeler verloopt
* helder krijgen wat je doel is in dit leven
* dat je leven in de flow komt en alles met meer gemak, vreugde naar je toekomt?

Ook zeer geschikt voor kinderen die niet kunnen slapen met ADHD/ADD, ODD, PDDNOS, faalangst, onzekerheid, hooggevoeligheid etc.

 

 

Behandelingen

Access Bars™
t/m 17 jaar

Access Bars™
Volwassenen

Testimonials

Wat zeggen mijn cliënten

BIJZONDER

“Wij zijn met onze 3 jaar oude zoon bij Jacqueline geweest. Onze zoon heeft een ontwikkelingsachterstand en praat daardoor nog steeds niet. Hij heeft ontzettend veel onrust in zijn lijfje en kon niet rustig spelen. Na de eerste behandeling was het even wat erger maar dat werd ook gezegd en na 1,5 week begon ons mannetje echt woordjes te produceren. Nu probeert hij echt alles na te zeggen en hij kan steeds beter met zijn speelgoed spelen. Zo bijzonder wat deze behandeling voor ons betekent heeft. Dit heeft heel de medische wereld en speciale school niet voor elkaar kregen.”

STRALEND VOORUITZICHT

“Voor de zomervakantie voor de 1e keer naar Jacqueline geweest … met angst en een veel te vol hoofd, voor het onbekende of het zinvol was en is! Eenmaal bij Jacqueline straalde ze al de rust naar mij uit en de warmte. Het welkom voelen en gehoord worden was al een begin. Eenmaal de 1e Acces Bars gehad was mijn vakantie rustgevend en keer op keer dat ik bij Jacqueline ben geweest is mijn hoofd leger geworden. Ze heeft me op zo’n goed voetpad gezet dat de wandeling vooruit alleen maar mooier is met een stralend vooruitzicht! Dank Jacqueline.”

Nieuwsgierig geworden?

Direct een afspraak maken?