Behandelingen

Coachingstraject

Wanneer en waarvoor zoek je een coach?

 • Voor het verwerken van emoties
 • Het doorbreken van gedragspatronen
 • Als je richting wilt geven aan je leven (privé of zakelijk)
 • Voor het verbeteren van relaties
 • Bij het zoeken van een volgende carrièrestap
 • Als je je verder wilt ontwikkelen in je huidige werk

Het verbeteren van je zelfvertrouwen
Mensen zien vooral vaak wat ze niet kunnen en wat ze niet zijn. Jacqueline kijkt samen met jou welke vaardigheden en kwaliteiten je wél hebt. Zo komen je positieve kanten in beeld en gaan we kijken hoe deze kunnen worden versterkt en optimaal ingezet kunnen worden in uiteenlopende situaties. Wij reiken je handvatten aan en geven je feedback. Hiermee vergroot je je gevoel van zelfvertrouwen en kun je jezelf verder versterken en ontwikkelen.

Werken aan je positieve zelfbeeld
Soms zien mensen zien zichzelf door een andere bril dan dat anderen hen zien. Jacqueline helpt je erachter te komen hoe jij naar jezelf kijkt en hoe anderen mogelijk tegen jou aankijken. We helpen je bewust te worden van je kwaliteiten en om in je eigen kracht te gaan staan. Door de feedback ga je jezelf mogelijk vragen stellen als: “wil ik wel zo zijn?”of “Hoe wil ik overkomen op anderen?” Zo kom je erachter waar je nog aan kunt/wilt werken bij jezelf.

Werken aan je relaties
Je kunt blind zijn (of worden) in je communicatie (verbaal, houding, gedrag) naar anderen. Daardoor ben je er niet bewust van hoe je op een ander over komt. Zo kun je anderen mogelijk tekort doen of onbewust kwetsen. Omgekeerd kan dit ook gebeuren en vind je het lastig hier mee om te gaan. Relaties kunnen hier onder te lijden hebben. We helpen je in beeld te krijgen waar je in contact met anderen tegenaan loopt. Zo kun je op een andere manier in een relatie komen te staan en je contacten met anderen verbeteren en versterke

Loopbaan en gedrag
Vaak zijn er ontwikkelingen, omstandigheden of persoonlijke dilemma’s die leiden tot behoefte aan herbezinning op werk en loopbaan: waar sta ik, wat wil ik, wat past echt bij mij? Een loopbaan coachingstraject biedt goede mogelijkheden om zelf het heft in handen te nemen en te komen tot weloverwogen keuzes.
We maken eerst een analyse van je competenties, affiniteiten en drijfveren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan je doelen in het werk, aan de keuzes in je loopbaan en aan mogelijke persoonlijke belemmeringen die ontwikkeling in de weg staan. Veel voorkomende aanleidingen voor een loopbaan coachingstraject kunnen zijn dat:

 • je geen plezier meer in het werk hebt
 • je onzeker bent in je huidige of over een nieuwe functie
 • je het gevoel hebt iets anders te willen, maar je weet niet hoe
 • je werk te veel energie opslokt
 • je onzeker bent over je eigen competenties
 • je niet tot keuzes kunt komen

Tijdens een vrijblijvend oriënterend adviesgesprek worden je persoonlijke wensen en behoeften besproken en het doel en de werkwijze van het coachingstraject bepaald dat je verder helpt in je situatie.

Deze wordt voor je op maat gemaakt.

Maak gerust een afspraak voor een oriënterend adviesgesprek in. Dan gaan we samen op zoek!!

Testimonials

Wat zeggen mijn cliënten

JOUW SLEUTEL

“Lieve Jacqueline, wil je even zeggen dat ik dankbaar ben om jou te mogen ontmoeten.
In de gesprekken die ik met je heb gehad, gaf je mij dingen mee die binnenkomen en die ik het liefst vorige week of eerder had om willen zetten. Mijn enthousiasme en gedrevenheid zetten ook struikelblokken neer. De afgelopen week heb ik 1 van deze struikelblokken letterlijk en figuurlijk gevoeld. Vannacht heb ik het licht gezien. Na uren wakker liggen en woelen werd het opeens zichtbaar. De pijn die niet weg lijkt te gaan in mijn buik/ rug zijn alle opgeslagen emoties, frustraties, angsten en alles wat mij nog beperkt. Het heeft zich verzameld in de basis van mijn bestaan…. de nieuwe “Ik” is in aantocht.

Ik ga onder mijn dekentje vandaan kruipen….. uit mijn veilige cocon en ga LOSLATEN!!
De sleutel tot zelfbevrijding draag je bij je.
Dankbaar, mooi mens!!”

Nieuwsgierig geworden?

Direct een afspraak maken?