Behandelingen

Matrix Energetics

Matrix Energetics is niet eenvoudig te omschrijven.

 

Het belangrijkste voor ons is echter dat Matrix Energetics werkt.
En goed ook!

Met Matrix Energetics krijg je de mogelijkheid om oude patronen in het energieveld, die jou of een ander in het huidige leven in de weg zitten, te transformeren. Deze informatie kun je zien als torsievelden die de verkeerde kant op draaien of pieken van golfbewegingen. Met behulp van verschillende technieken kun je die torsievelden weer de juiste kant op laten draaien. De effecten ervan zijn, vroeg of laat, altijd te merken. Je voelt je bevrijder, gezonder en staat anders in het leven.

Oude patronen kunnen lichamelijke kwalen of verwondingen zijn, of emotionele, zoals trauma’s, verdriet en schuldgevoelens. Vaak zijn veranderingen nog diepgaander, sommige cliënten vinden zelfs dat hun leven op slag ten goede is veranderd. Dit is een van de kenmerken van Matrix Energetics, veranderingen vinden vaak onmiddellijk plaats.

Veelal is hierbij de time-travel techniek van nut, waarbij je teruggaat naar de situatie vóór het optreden van de ziekte, aandoening of emotie om daar een nieuwe werkelijkheid te kiezen.
Een ander krachtig instrument in de Matrix Energetics is de toepassing tijdens de behandeling van helende frequenties, 21 stuks, voor specifieke situaties en doeleinden. De bepaling welke frequenties ingezet kunnen worden geschiedt aan de hand van een spiertest.
Zoals het bij de meeste energiebehandelingen het geval is, is ervaring de beste manier om te begrijpen hoe Matrix Energetics werkt.

Toepassing in de praktijk

Matrix Energetics wordt bij Happiness2you over het algemeen ingezet als een behandeling, samen met andere technieken, bijvoorbeeld Quantum Touch (scheefstand rug, heupen, schedelrand) of een Omega Healing. Matrix Energetics kan echter heel goed als zelfstandige therapievorm worden toegepast en dat doet Happiness2you de laatste tijd ook steeds vaker.
Happiness2you heeft met Matrix Energetics verbluffende resultaten bereikt en de cliënten zijn ook enthousiast.

Cliënten ervaren:

 • het voelen alsof je schoon geblazen bent door zeewind
 • een merkbaar gevoel van verruiming en bevrijding van allerlei lasten en ongemakken
 • weer onbevangen zijn en mogen spelen als een kind
 • genieten van de verrassingen
 • meer of weer plezier krijgen in je leven
 • bewustzijnsverruiming en inzicht op verleden, heden en toekomst
 • de kracht van het voelen weer samen verbonden te zijn
 • een weg van transformatie naar pure liefde

Resultaten

De resultaten van Matrix Energetics kunnen zich manifesteren op zowel lichamelijk als op emotioneel/mentaal vlak. Hoewel je misschien hulp zoekt voor een probleem op slechts één vlak, bijvoorbeeld fysiek, zal Matrix Energetics de nodige veranderingen op alle vlakken teweegbrengen. Mogelijke effecten zijn onder andere:

Lichamelijk

 • Toename van vitaliteit, verbetering van lichaamsfuncties en prestaties
 • Snellere genezing van verwondingen, botbreuken en operatiewonden
 • Vermindering of eliminatie van pijn
 • Genezing van of verbetering bij (chronische) ziekten en aandoeningen
 • Ontgiftiging van het lichaam
 • Algehele verjonging

Emotioneel en mentaal

 • Vermindering van stress en angst
 • Bevordering van kalmte, harmonie en welzijn
 • Verdrijft verwardheid, laat je helder denken
 • Oplossing van verdriet en schuldgevoelens
 • Versterkte mentale alertheid en creativiteit
 • Verbetering van concentratievermogen en geheugen

De behandelingen vinden altijd bij voorkeur plaats op de maandag- of woensdagavonden van 19.30 uur tot 22.30 uur. U kunt hier een afspraak voor maken alleen telefonisch of via het contactformulier.

Heeft u vragen? Dan hoor ik het graag.

Testimonials

Wat zeggen mijn cliënten

“Direct na de Matrix Energetics behandeling voelde ik al veel meer ontspanning en energie, een bijzonder mooie ervaring. Jacqueline werkt met veel liefde en compassie. Dank je wel, Jacqueline voor het vertrouwen dat je me geeft om samen met jou mijn doel te behalen.”

“Jacqueline heeft me gisteren een Matrix Energetics behandeling gegeven. Ze is hierbij teruggegaan in de jaren naar mijn onverwerkte emoties. Ik was persoonlijk overtuigd dat ik die wel goed verwerkt had. Maar tot mijn verbazing kwam er toch veel emotie los. Nu ervaar ik erg veel energie en mijn schouders staan nog steeds recht. Het werkt dus echt bevrijdend. Echt aan te raden.”

“Al jaren zat ik met frustraties, emoties en verdriet waar ik maar niet af kon komen. Ik ben 2x bij jullie geweest en tot mijn verbazing helemaal tot rust gekomen, zit veel lekkerder in mijn vel en al mijn verdriet, emoties en frustraties zijn weg, super wat jullie voor mij betekend hebben. Mijn dank is groot.”

“Ik heb een Matrix Energetixbehandeling gehad. Ik voelde me voor de sessie uitgeblust en was helemaal op. Nu na de sessie voel ik me al meteen veel luchtiger en lichter. Voel me weer sterk en ben weer veel positiever. Ben zo blij dat ik dit tegenkwam. Dank je wel, Jacqueline dat je samen met Theo me zo veel opgewekter en krachtiger hebt gemaakt.”

Nieuwsgierig geworden?

Direct een afspraak maken?