Behandelingen

Innerlijke Krachtprogramma

 

Jacqueline zet mensen in hun kracht. Ze leert hen wie ze werkelijk zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Niet eerst voor de ander zorgen en dan pas voor jezelf, maar vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven.

Niet meer pleasen, je wegcijferen of in de schaduw leven, maar onvoorwaardelijk mogen bestaan en jezelf weer terugvinden. Wie ben je nu werkelijk? Maskers afgooien. Liefde aan jezelf geven, houden van jezelf, leven vanuit liefde!!

Voor wie is deze coaching bedoeld?
Voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen en wil gaan voor de beste versie van zichzelf. Emoties en blokkades, die je in het dagelijks leven belemmeren, worden getransformeerd naar wie je nu echt zelf bent.
Jij weet zelf wat het beste voor jezelf is. Je innerlijk geluk draag je al in je, het is alleen nu even niet zichtbaar voor je. Jacqueline gaat samen met je op zoek naar de antwoorden op je vragen. Je gaat weer luisteren naar de stem van je hart in plaats van het interne dialoog in je hoofd.

Hoe gaan we dat doen?
Allereerst gaat Jacqueline met je in gesprek. Ze luistert eerst naar je persoonlijke verhaal. Daarna kijken jullie samen wat je doelen zijn en wat je wilt bereiken. De antwoorden zullen uit jezelf komen. Jullie gaan samen in op wat zich aandient en wat opgelost mag worden. Je wordt je bewust van je sterke kanten en hoe je deze optimaal kunt inzetten. Tijdens het Innerlijk Krachtprogramma krijg je inzicht in blokkades en overtuigingen die tijdens je leven op je pad gezet zijn. Je pad wordt weer vrijgemaakt zodat je optimaal je leven kunt leven binnen jouw kaders.

Jacqueline kijkt objectief met je leven mee, naar wie je bent en waarom je bepaalde dingen doet en gaat samen met jou op zoek naar onderliggende oorzaken. Je hoeft het dus niet alleen op te lossen. Ze kan je gedrag niet veranderen (daar heeft ze geen invloed op), dat zal je zelf moeten doen, maar ze kan je wel inspireren, een spiegel voorhouden of support geven.

Daarnaast krijg je waardevolle en krachtige inzichten aangereikt.

Het Innerlijke Krachtprogramma bestaat uit verschillende behandelingen die elkaar versterken: Matrix Energetics en Access Bars™ behandeling.

Nieuwsgierig geworden?

Direct een afspraak maken?