Quantum HAAS™ Transformatie Event

Zondag 20 november 2022 – Cultureel Centrum De Pas, Heesch

Tijdens dit ‘Koninklijke’ Event zullen diverse verrassende gastsprekers jou inspireren met hun ‘The-only-way-is-up-story’ om het beste uit jezelf te halen en te transformeren naar de allerbeste versie van jezelf… Jouw QUANTUM ZELF. Ook voor jou geldt:
“The only way is up!”

Zet jezelf op een ‘Keizerlijke troon’…
Kijk uit over jouw imperium oftewel het leven dat nog voor je ligt. Leef vanuit je hart. Voel elke dag die dankbaarheid.
Voel ‘The only way is up’ naar je beste tijd.

Gun jezelf om op 20 november 2022 naar dit magische ‘Koninklijke’ Quantum HAAS-TM Transformatie Event te komen en jezelf een boost en power te geven om die weg in te slaan van het leven waar je naar verlangt.
Via diverse inspirerende verhalen, Quantum Hypnose, oefeningen, zang en dans ga jij jouw ‘Keizerlijke troon’ betreden.

The Only Way is up!

Uw Host

 Jacqueline van Veggel

Quantum HAAS™ Queen

Jacqueline van Veggel is de ontwikkelaar van het concept HAAS™ binnen haar bedrijf Happiness2you. Het gevoel van afwijzing is altijd van kinds af aan de rode draad in het leven van Jacqueline geweest. 

HAAS™ staat voor het leven in Het-Anti-Afwijs-Systeem©. Jacqueline is een levend voorbeeld hoe zij via de Quantumprincipes is gaan groeien en bloeien en zich dagelijks verbind met haar Quantum Zelf om diegene te zijn wie je vanuit essentie bent. Dagelijks voelt zij zich de Keizerin op haar troon. De ‘Keizerlijke innerlijke kracht’ die telkens weer nieuw leven schept. Uitkijkend over haar imperium… het Quantumveld. Jacqueline droomt haar leven en leeft haar droom.

Jacqueline zal je meenemen op haar Quantumreis vanuit de drie systemen die zij in haar leven heeft gecreëerd: HAAS™, WIJS en PILS om uit Het-Anti-Afwijs-Systeem© te stappen en in verbinding te komen met wie vanuit je essentie bent.

GastSprekers

Patricia M.E. Martina

De Moderne Medicijnvrouw

Patricia M.E. Martina is een veelzijdige vrouw, die als kind al vertelde dat ze geboren was om de wereld een happy place te helpen maken voor iedereen.
Van haar moeder leerde ze over de planten en kruiden in de tuin die goed waren
voor de gezondheid van lichaam en geest. Van haar vader leerde ze dat je gedachten bepalen wie je bent: hij leerde haar om te voelen wat ze dacht en de gedachten in gevoelens te transformeren zodat ze zichzelf beter kon begrijpen.

Als tiener nam zij Latijn in 2 de klas Atheneum, want één van haar broers studeerde medicijnen en zij bereidde zich voor om zijn assistente te worden.

Die 3 dingen vormden de basis voor alle studies en cursussen die ze in de loop van haar leven gevolgd had: Van de A van Acupunctuur tot de Z van Zen. De mens op zich integreerde haar enorm en ze was ervan overtuigd dat een gezonde geest en gezonde mens verbonden waren met het hart van alles dat er is. Alle ingrediënten hiervan heeft ze gebruikt om haar eigen recept te maken en als Moderne Medicijnvrouw helpt ze Moeder Aarde, en alle wezens die erop leven, om het Zijn te ervaren zoals het vanaf het begin bedoeld is.

Na een aantal jaren in het buitenland te hebben gewoond is ze sinds kort weer in Nederland en met haar optreden tijdens ‘Het Koninklijke Quantum HAAS Transformatie Event’ gaat ze iedereen op een bijzondere manier begeleiden die transformatie te ervaren.

Peter Plaizier

Body Intelligence Guide

Peter is aan zijn tweede leven begonnen. Door het leven in zijn “ratrace” van deze wereld heeft hij ervaren dat ook zijn lichaam een keer STOP zegt. Van alles genoten, van actieve sporter naar actieve drinker en eter, maar altijd voor en door wat buiten je ligt.

Na zijn break is hij op zoek gegaan naar zichzelf en zijn rol in deze wereld, waarbij het luisteren naar zijn lichaam een voorname plaats inneemt. Met zijn ontdekkingsreis in het Quantumveld gaat alles op zijn plaats vallen en is zijn “Journey to the Unknown” begonnen.

Lennart Beniest

Quantum HAAS™ Coach

Lennart Beniest is jaren omgegaan met beperkende overtuigingen vanuit wat de wereld hem graag wilde laten geloven. Hij kreeg daardoor sterk het gevoel afgewezen te worden en hield zichzelf kleiner binnen dat hokje van beperkingen. Quantum heeft ervoor gezorgd dat hij op dit podium komt te staan.

Hij onderneemt nu van alles. Het gevoel dat hij onafhankelijk en vol vertrouwen op zijn flow zijn verleden loslaat, geeft vleugels aan zijn passie die hij graag met jou deelt.

Hij onthult zijn top drie om met liefde vanuit jezelf, jouw imperfecties te omarmen.

Nikenia Martis

Zangeres 

Haar grootste passie is zingen. Nikenia Martis droomt van een leven als professioneel zangeres en wil dat stapje voor stapje bereiken. Al als meisje van drie jaar danste en zong Nikenia thuis in Heesch op de salontafel. “Ze zong toen vaak liedjes van Celine Dion”, aldus moeder Ingrid. 

Nikenia nam zangles en haar niveau nam nog meer toe. Ze combineerde het zingen met een andere hobby: taekwondo. Als junior stond ze ooit op het wereldkampioenschap, ook doet zij nog aan modellenwerk in combinatie met zang bij Jamm models (Friesland). Nikenia zal de muzikale omlijsting gaan verzorgen van het event.

Nikenia zal naast het verzorgen van de muzikale omlijsting ook als ceremoniemeester het event presenteren.

En nog een spreker als verrassing!

!!! ACTIE !!!

Kom je met zijn tweeën, krijg je voor je tweede Royal Seat 50% korting!