Paardencoaching Heistaete uit Berghem en de praktijk Happiness2you uit Oss hebben hun kennis en krachten gebundeld.
UNIEK, KRACHTIG, ENERGIEK, PASSIE……….
Coaching met paarden geeft de cliënt meer inzichten in:
• Wie je bent
• Wie je wilt zijn
• Waarom je vastloopt
• De oorzaak van lichamelijke klachten
• Waarom je moeite hebt met keuzes maken op zowel persoonlijk- als werkgebied
• Welke veranderingen je kan toepassen
• Welke doelen je kan bereiken
Happiness2you biedt binnen haar praktijk “De drie pijlers van Happiness2you” aan, waarbij er meer rust en ruimte komt in het hoofd, verkrampende gevoelens, overtuigingen en angsten worden losgelaten, positieve gevoelens worden teruggehaald en er weer balans komt in je levenskracht en levensenergie.
Daarbij wordt de innerlijke oorzaak van je levensklachten in beeld gebracht.
Bij een sessie zal de cliënt op een behandeltafel liggen en zal Vivian Onstenk een paard de bak in laten lopen. Deze zal de cliënt gaan screenen vanuit natuurlijk gedrag. Dit gedrag bestaat uit kleine signalen, stand van de oren, de positie van het paard ten opzichte van de persoon, bewegingen die het paard maakt en stand van de benen. Zoals paarden onderling ook voortdurend doen in een kudde. Een paard maakt geen onderscheid tussen een paard en mens.
Het paard spiegelt daarbij het (onbewuste) gedrag en de onderliggende gevoelens en emoties.
Jacqueline van Veggel van Happiness2you zal tijdens het screenen van het paard de cliënt energetisch behandelen door 32 punten op het hoofd licht aan te raken. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen. Via deze behandeling ga je deze loslaten alsof je de deleteknop van de computer indrukt. Hierdoor komt er meer ruimte en rust in het hoofd en ontspanning in het lichaam, zodat je in je leven weer nieuwe dingen kunt creëren.
Deze combinatie zal heel veel los gaan maken bij de cliënt. Het paard zal op een pure en niet oordelende manier laten zien wat er bij de cliënt speelt op dat moment. Daarnaast zal er ook, naast de paardencoachsessie, bij de behandeling emoties en blokkades loskomen, waardoor de cliënt dit los kan gaan laten.
Ook de paardencoachsessie zal hieraan een bijdrage leveren.
Jacqueline en Vivian zullen de cliënt begeleiden in het hele proces van loslaten van blokkades, het opbouwen van energie en positieve gevoelens door hun deskundigheid.
Voor meer informatie over deze unieke methode kunt u bellen naar Jacqueline van Veggel 06 45617474 of naar Vivian Onstenk 06 51565133.