Jacqueline staat met haar praktijk Happiness2you in Brabant en Gelderland bekend om haar persoonlijke benadering, enthousiasme, professionele uitstraling, prijs/kwaliteit, resultaat- en doelgericht, integriteit, zuiverheid, beide benen op de grond, de taal van kind en ouder sprekend, luisterend oor, zorg voor iedereen…. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

Happiness2you is aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten.

Je kunt bij Happiness2you terecht voor:
Access Bars™, Access Energetic Facelift, Matrix Energetics, pijn en blessure, slapeloosheid, weight loss, zelfbeeld, angsten, trauma en verslavingen, burn out, depressie ….
Ook coaching van kinderen/jongeren/volwassenen bij hooggevoeligheid, prikkelbaarheid.

Een 17-jarige hooggevoelige jongen. Thuis afsluiten, veel achter de computer met hoofdtelefoon:
✔ Vandaag met mijn zoon van 17 geweest.
Hooggevoelig met alle klachten van dien. We werden warm onthaald.
Erg knusse en nette behandel- en wachtruimte!!
Jacqueline neemt de tijd voor je en straalt rust uit.
Mijn zoon voelde na de behandeling meteen verschil en ervaart rust in zijn hoofd. ✔

Ouders zijn met haar 3-jarige dochter bij me geweest. Ze hield de hele nacht het gezin wakker door te gaan spelen:
✔ Wij zijn nu 2x bij je geweest met dochter en na de 1e behandeling hadden we ineens een heel andere dochter. Zo’n lieve vrolijke kroel kont is het nu.
Nu na de 2e behandeling gaat het inslapen ‘s avonds ook zonder problemen. Voordat ze naar bed gaat mag ze even met het toverstokje (heilighout) toveren en slaapt de rest van de avond/nacht als een roosje. Hier 2 hele tevreden blije ouders.
Nogmaals bedankt ✔

Een 10-jarige jongen met autisme zit op het speciaal onderwijs kwam bij me in de praktijk en zei: “Jij hebt magische toverhandjes”. Zijn moeder stuurde me het volgende bericht:
✔ Onze zoon heeft de behandeling als zeer prettig ervaren en het gaat zo goed met hem dat wij als ouders hebben besloten om te stoppen met ambulante begeleiding.
Dank je wel lieve Jacqueline van Veggel. Wij komen zeer zeker vaker terug. ✔

✔ Om de 4 weken breng ik een bezoek aan een 77-jarige mevrouw met Parkinson.
Zij ervaart erg veel rust, minder trillen van ledematen, meer energie, en beseft af en toe niet dat ze zonder rollator loopt. ✔

✔William (klassiek autisme – 30 jaar) Heel bijzonder om te ervaren dat deze jongeman in korte tijd veranderd is in een vrolijke knul, lacht en daarbij rust en kalmte uitstraalt. Ook is hij beter gaan praten.
Hij is begonnen met het nemen van skilessen, dat niemand nog ooit had verwacht!!
Hoe cool is dat? ✔