De Healy is niet even zomaar een aankoop. Daarom vind ik het belangrijk dat ik je goed informeer. Hieronder kun je meer lezen over de Healy. De Healy gebruik ik nu ruim een jaar en ik heb inmiddels al mensen mogen helpen met de aanschaf en opstart van de Healy. Ik kan jou daarom goed informeren en veel vragen zijn al eens langsgekomen en daardoor makkelijk voor mij op te lossen. De persoon bij wie jij de Healy bestelt, is jouw eerste contactpersoon. Mocht je al een Healy hebben aangeschaft, dan is deze persoon ook de plaats waar je jouw vragen aan mag stellen.

Klachten en de Healy

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt.

Medisch gecertificeerd

De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam, een soort bioresonantie voor thuis. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.

De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Over andere klachten mag ik geen uitspraken doen, vanwege deze medische certificering. Wel zijn er verschillende Facebookgroepen waarin ervaringen met andere klachten worden gedeeld.

Hoe werkt de Healy?

Er zijn vier edities van de Healy en ze werken niet allemaal hetzelfde. De Healy Gold, Healy Holistic Health en Healy Holistic Health Plus werken alle drie op dezelfde manier. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je een geschikt programma via je telefoon. Alleen bij het opstarten heb je je telefoon nodig, daarna niet meer. Je draagt de Healy bij je en je gebruikt dan polsbandjes, oorclips of kleefelektroden die verbonden zijn met kabeltjes en het Healy apparaatje. De Healy stuurt vervolgens microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen. Het verschil tussen deze drie edities, is dat je meer programma’s krijgt, wanneer je een duurdere editie kiest.

Bij de vierde editie, de Resonance, kun je net zo werken als met de andere drie edities, maar kun je er ook voor kiezen om draadloos te werken. Met de Resonance kun je namelijk ook analyses maken van de programmagroepen om te zien welke programma’s jij het hardste nodig hebt. Je kunt deze frequenties dan draadloos naar jezelf of anderen toe sturen. Je kunt daarnaast ervoor kiezen om bepaalde programma’s die bijvoorbeeld hoog scoren in de analyse of programma’s waar jij zelf aan wilt werken, nog te doen via de polsbandjes. Healy adviseert om maximaal 3 programma’s te doen met de polsbandjes/oorclips/kleefelektroden op 1 dag. Daarnaast mag je wel nog extra frequenties naar jezelf sturen wanneer je de Resonance hebt. Ook voor therapeuten met een eigen praktijk is dit interessant. Je kunt dan mensen behandelen op afstand. 

Een vraag die ik zelf had en ook regelmatig aan mij werd gesteld is: Wat werkt beter? Het werken met de microfrequenties (mircrostroom) via de polsbandjes of werken met het vibreren van de Resonance?

Er is een duidelijk verschil tussen beide methodes en de ene is niet per definitie beter dan de andere. Ze hebben beide hun voordelen. De testimonials van Healy gebruikers in de verschillende Facebookgroepen gaan vaak over het werken met de microfrequenties. Die programma’s werken op fysiek niveau. Er zijn zoveel positieve testimonials dat het geen twijfel laat over het voordeel van deze methode.

Als je kijkt naar WAT wordt geleverd in de twee verschillende soorten behandeling, dan zul je een onderscheid zien:

Microfrequenties:

  1. Hebben voordelen voor de ATP-productie (energie), eiwitsynthese en de toename van de spanning in het celmembraan – deze drie voordelen zijn alleen afkomstig van de microstroom.
  2. In de verschillende Healy programma’s zitten de specifieke frequenties die door Nuno Nina zijn toegevoegd en hebben voordelen voor problemen en klachten met betrekking tot de specifieke organen in het lichaam. Dus die frequenties resoneren met fysieke issues en door die resonantie wordt het probleem aangepakt door die specifieke frequenties.

Vibreren met de Resonance:

Wanneer je gaat werken met de Resonance dan gaat het om een reeks intenties, verklaringen, affirmaties die worden uitgezonden in het energieveld, het informatieveld, van de cliënt. De Healy Resonance-behandeling is daarom een ​​veel subtielere aanpak. Het effect kan echter al dan niet subtiel zijn. Er kunnen heel grote merkbare veranderingen plaatsvinden met deze manier van werken.

Beide methodes werken dus op een andere manier en hebben beide voordelen, waardoor Healy ook adviseert om deze te combineren met elkaar.

Wat is beter: microfrequenties (Gold, HHH en HHHP) of vibreren (Resonance)?

De twee soorten behandelingen hebben gemeen dat ze allebei de Quantum Sensor in de Healy gebruiken om het lichaam met het informatieveld te verbinden. De Quantum Sensor in de Healy meet uit hoe de spanning is in het celmembraan van cellen en op basis daarvan wordt er bepaald welke frequenties je lichaam het hardste nodig heeft.

Tijdens microstroomprogramma’s wordt deze informatieveldanalyse gebruikt om te bepalen welke specifieke frequenties de persoon in het microstroomprogramma nodig heeft.

Tijdens een Healy Resonance-analyse wordt de Quantum Sensor gebruikt om de geschiktheid van bepaalde remedies of een geschikt Healy programma voor die persoon te analyseren.

Bron: Brid Hanlon (Therapeut TimeWaver, TimeWaver is de grote zus van de Healy)

Bij Happiness2you is de “Goldeditie” incl het pijn/psyche programma nu te huur zodat u deze eerst kunt ervaren en uit kunt proberen voordat u overweegt er eentje aan te schaffen.

Je kunt deze bij mij ophalen en stellen we samen eerst een contractje op. Dan leg ik je uit hoe deze werkt en doe ik ook meteen een analyse via de Resonance zodat je de juiste programma’s kunt uitproberen.

De huur is € 50 per week met een eenmalige borg van € 100.

Met de garantie dat je dit geld weer terug ontvangt, als je deze bij mij besteld.

Heb je interesse? Of overweeg je om een Healy aan te schaffen? Laat mij je dan adviseren.

Stuur dan een mailtje naar info@happiness2you.nl.

Jacqueline van Veggel | Quantum Coach | Quantum Healer