Hoe kijk jij naar jezelf? Het plaatje waar je naar kijkt en waar jij op staat. Het beeld hoe jij denkt over jezelf. En hoe praat jij tegen jezelf? Wat zeg je tegen jezelf?

Je zelfbeeld is erg belangrijk hoe jij handelt, jij voelt, jij denkt….

Als ik naar foto’s uit mijn verleden kijk…. oeps!

Dan zie ik een ongelukkige, verdrietige en angstige MIJ! Maar of ik dat toen besefte? Nee…. ik leefde om te overleven. Toch zag iedereen mij als een krachtig persoon. Maar van binnen zat er angst…. en voelde me verkrampen als ik een mening gaf of mezelf moest voorstellen in een groep.

Nu zie ik in mijzelf ook kracht, maar op een andere manier. Krachtig in de flow meegaan, dat me niet zoveel energie kost. Ik hoef me niet meer te verantwoorden naar anderen om die kracht in mij te laten zien.

Het is wat je uitstraalt. Positiviteit, Inspiratie en Liefde. Naar anderen…. maar ook zeker naar mezelf. Mijn gecreeerde Quantum PIL. Want Positiviteit, Inspiratie en Liefde is oneindig te geven aan jezelf.

En ja…. soms kruipt daar nog steeds dat stukje van onzekerheid en twijfel. Omdat die beste versie van mezelf, mijn Quantum Zelf, ook een “gewoon” mens is. Alleen deze houd mij wel wakker!! Om dan toch weer naar mezelf te kijken. En me te verbinden met wie ik in essentie ben!

POSITIEF, INSPIRATIE EN LIEFDE

Het gaat niet om hoe een ander jou wil zien…. hoe zie jij jezelf! Is dat een negatief zelfbeeld…. verander het dan! Hoe wil jij jezelf zien…. hoe wil jij je voelen…. wat wil je nog bereiken…. wat zijn je wensen? Hoe ziet jouw beste versie eruit, jouw Quantum Zelf?

En weet je hebt oneindige keuzes en mogelijkheden. Je kan alles bereiken wat je wilt….

Wanneer zet jij de eerste stap?

Meditatie “ZELFBEELD