Op bepaalde momenten in je leven sta je voor een keuze: blijf ik mijn huidige weg volgen? Of ga ik verder op een ander pad.

Zulke momenten zijn afhankelijk van je staat van welzijn.

Als je tevreden en gelukkig bent, is er niet zoveel reden om je pad te veranderen, maar zorg er wel voor dat je leven spannend en interessant blijft en dat je blijft werken aan persoonlijke groei.

Als je niet gelukkig bent, komen zulke momenten vaker voor en die zijn er dan om goed te gaan overwegen of je dingen moet gaan veranderen in je leven.
Om te bepalen wat jij op je nieuwe pad wel en niet in je leven wil.
Ook dan kun je kiezen of je toch op het voor jou al bekende pad blijft, of dat je de sprong in het diepe waagt.

Het nieuwe pad is nog volstrekt onbekend en vol met uitdagingen, vol met nieuwe lessen en ervaringen, vol met valkuilen en hoge pieken.

Het is geen eenvoudige keuze.
Je weet immers niet wat er op je af gaat komen. Angst overheerst. Wat zijn de gevolgen? En dan gaan we in ons hoofd zitten. Ipv dat we onze intuïtie volgen. Ons gevoel is de beste graadmeter.

Je huidige pad is jouw comfort zone geworden.
Daardoor lijkt het vaak beter om maar gewoon te blijven zitten waar je zit, ook al ben je niet gelukkig of tevreden. Het is veilig.

Kiezen voor verandering geeft je de mogelijkheid om te gaan werken aan alles dat een positieve wending in je leven kan betekenen.
En dat kan alle verschil uitmaken om gelukkig te worden en te genieten van je leven.

Creëer avonturen in je leven waar je sterker uitkomt.

Jacqueline